این سایت به فروش می رسد 09139135264


تکمیل ۹۰ درصدی نسخه نویسی الکترونیک/ 70 درصد جامعه، تحت پوشش بیمه های اجتماعی و همه آحاد جامعه تحت پوشش بیمه های درمان

تکمیل ۹۰ درصدی نسخه نویسی الکترونیک/ 70 درصد جامعه، تحت پوشش بیمه های اجتماعی و همه آحاد جامعه تحت پوشش بیمه های درمان


1401/04/25

مدیرعامل تأمین اجتماعی گفت: سازمان تأمین اجتماعی با بیش از 388 مرکز درمانی، فوق تخصصی و تخصصی در درمان مستقیم به صورت رایگان و حدود 50 هزار طرف قرار داد غیرمستقیم به ارائه خدمت می پردازد.


میرهاشم موسوی مدیرعامل تأمین اجتماعی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران، اظهار کرد: براساس اندیشه دینی و الگوی عملی امامت و ولایت، تضمین عدالت در شقوق مختلف زندگی برای آحاد جامعه به عنوان هدف و پایه اصلی در حاکمیت دینی شمرده شده، در جمهوری اسلامی نیز در راستای تحقق حکمرانی تأمین اجتماعی عدالت محور تأمین معاش و حمایت از افراد و خانواده های آنها در دوران نانوانی بیماری، بازنشستگی و از کارافتادگی با مشارکت دولت و مردم در اصول مختلف قانون اساسی و به ویژه اصل 29 قانون اساسی حقی همگانی قلمداد شده است.

وی افزود: به رغم وجود برخی مشکلات، حدود 70 درصد جامعه، تحت پوشش بیمه های اجتماعی و همه آحاد جامعه تحت پوشش بیمه های درمانی هستند، این در حالی است که در قبل از انقلاب تنها 20 درصد از مردم تحت پوشش بیمه های اجتماعی قرار داشتند.

وی افزود: ارتقا خدمات بهداشتی، سلامت و کیفیت زندگی منجر به افزایش امید به زندگی از حدود 55 سال، به بالای 75سال در حال حاضر شده است.

مدیرعامل تأمین اجتماعی تأکید کرد: سازمان تأمین اجتماعی در قبل از انقلاب اسلامی با حدود 20 مرکز درمانی، ارائه خدمت می کرد اما امروز بابیش از 388 مرکز درمانی، فوق تخصصی و تخصصی در درمان مستقیم به صورت رایگان و حدود 50 هزار طرف قرار داد غیر مستقیم به ارائه خدمت می پردازد و در ایام همین کرونا بالغ بر 60 شهید سلامت تقدیم مردم و انقلاب اسلامی کرده است که به روحشان درود و سلام می رسانیم.

وی ادامه داد: امسال رهبر معظم انقلاب سیاست های کلان تأمین اجتماعی را به دولت و دستگاه های ذی ربط ابلاغ کردند، غلبه بر چالش های بخشی و فراخبشی رفاه و تأمین اجتماعی، اقدام تحولی و جهشی در حهت خدمت رسانی به مردم، ساماندهی به اصلاحات بنیادین در صندوق بیمه ای، مورد تأکید حضرت آقا برای توانمندسازی و خدمت رسانی به جامعه بیمه شدگان کارگران و کارفرمایان و بازنشستگان جز اولویت های راهبردی و اقدام و عمل ما قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: ما از همان روزهای نخست، با کسری نقدینگی مواجه شدیم، در کنار این استقراض بی رویه که از سال 94 و 95 آغاز شده بود و متاسفانه بدهی حدود 90هزار میلیارد تومانی به بانک ها را ایجاد کرده بود و سازمان را به عنوانابر بدهکار بانکی مطرح کرده بود، مداخلات غیرمعمول و غیرحرفه ای و بعضا رانتی در مدیریت ها و در حوزه سرمایه گذاری علاوه بر حاشیه های فراروان باعث شده بود که حوزه سرمایه گذاری کارآیی و بازدهی مطلوب را نداشته باشد. در این شرایط اولویت ما تلاش برای مدیریت منابع و کنترل هزینه ها قرار گرفت و در گام نخست با توجه به حجم بالای مطالبات از دولت تلاش شد تا با تعامل سازنده با دولت مطالبات سازمان از مسیر واگذاری شرکت های مناسب پیگیری شود، موضوعی که هدر گذشته منجر به واگذاری شرکت های زیان ده و نامناسب به سازمان منجر شده بود.

وی یادآور شد: در سال گذشته 76عزار میلیارد تومان از این مسیر وصول شد و در بودجه جاری با هماهنگی خوب بین سازمان دولت و مجلس 90هزار مییارد نیز پیش بینی شده است.

موسوی ابراز کرد: در زمینه استقراض هم از ابتدای سعی شد تا روند انباشت بدهی ها به بانک را متوقف کنیم و به درمان این بیماری ها و معضل بزرگ و عارضه بزرگ بپردازیم. امروز با افتخار اعلام می کنم در 7 ماه گذشته نه تنها روند استقراض بی رویه را متوقف کرده ایم،  بلکه در اولین روز از هفته تأمین اجتماعی بدهی انباشت شده از دوران گذشته با مبلعی 88هزار میلیارد تومان پرداخت کرده ایم.

وی یادآور شد: همزمان با طرح بیمه دانشجویان، تلاش شد بیمه زنان سرپرست خانوار و ذیل بیمه خانوار ایرانی چتر بیمه های سازمان را گسترش  دهیم و از مسیر طرح های  پالایش بیمه ای از حقوق مردم صیانت شود و هزینه های غیر حق کنترل شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: تلاش کردیم از مداخلات غیر حرفه ای و احیاناً رانتی جلوگیری کنیم، با ایجاد شفافیت و مدیریت تعارض منافع و بهبود فرآیندهای کاری علاوه بر مبارزه با فساد به شکل ایجابی و سلبی، میزان تولید و سوددهی افزایش پیدا کند، فروش تجمیعی شرکت های زیر مجموعه از ۹۳هزار میلیارد تومان به ۱۶۳هزار میلیارد تومان رشد ۷۲درصد و سود تجمیعی از ۳۱هزار میلیارد تومان به ۴۵هزار میلایرد تومان رشد حدود ۴۴درصدی را نشان می دهد.

وی افزود: تلاش شد تا ضمن پایداری منابع و انجام به موقع تعهدات بازنشستگان، در پرداخت حقوق و مستمری خدمات بیمه ای و درمانی را نیز توسعه بدهیم، برای این کار به دنبال تسهیل ارائه خدمات از مسیر هوشمندسازی بودیم و تلاش شد با هدف صیانت مالی از بیمه شدگان پرداخت از جیب مردم در حوزه خدمات درمانی را کاهش دهیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به برخی خدمات این سازمان اشاره کرد و گفت: پایدارسازی و تسویه طرح نسخه الکترونیکی از حدود ۶۵درصد به ۹۰ درصد، افزایش تعداد و کیفیت خدمات غیرحضوری از ۳۰ خدمت به ۴۲ خدمت غیرحضوری در ۹ ماه گذشته، توسعه و افتتاح بیش از ۴۰ پرژه درمانی و عمدتا در مناطق محروم، پوشش هزینه بیماری های خاص و اقلام دارویی خاص، توسعه خدمات به بیماران اتیسم، تحت پوشش قرار دادن خدمات درمانی تخصصی ناباروری زوجین نابارور، افزایش ایام غرامت بارداری از ۶ ماه به ۹ ماه و پرداخت غیرحضوری و رایگان شدن فرانشیز سالمندان بالای ۶۵سال در شهرهای فاقد مراکز ملکی درمانی، افزایش رقم و تعداد تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان، افزایش سهم بیمه تکمیلی بازنشستگان از ۳۰ درصد به ۵۰ رصد و رشد ۱۲۰ درصدی و آغاز سفرهای زیارتی کرامت رضوی رایگان برای بازنشستگان با هدف گذاری ۱۰۰هزار سفر و مواردی از از این قبیل اقداماتی است که در این مدت برای افزایش کیفیت خدمات ارائه شده است.



مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.


Top